Кількість
|
Вартість
|
||
|
Амінокислоти рідкі - найефективніший спосіб насичення організму корисними мікроелементами
Амінокислоти є невід'ємною частиною білків. При регулярному відвідуванні тренувань потреба організму в даних речовинах збільшується в кілька разів. У зв'язку з цим спортсмени часто включають в свій раціон рідкі амінокислоти, ефективність яких в кілька разів вище, ніж амінокислот в порошкової формі або у вигляді капсул. Це обумовлено тим, що на відміну від своїх аналогів рідка форма являє собою комбіновані амінокислоти у відкритій формі, які не потребують перетравленні і відразу ж вбираються в стінки кишечника.
На відміну від традиційної добавки BCAA дана форма може містити як замінні, так і незамінні амінокислоти. Це дозволяє в повній мірі задовольнити потреби організму.
Переваги рідких амінокислот
За допомогою рідкої форми добавок можна в кілька разів прискорити процес нарощування м'язових обсягів і швидкість відновлення організму після фізичних навантажень. Крім цього, рідка форма дозволяє практично миттєво забезпечити необхідний обсяг корисних речовин, що дозволяє підвищити показники витривалості і сили у спортсменів. Амінокислоти рідкі при включенні в раціон дозволяють домогтися наступних ефектів:
- Зниження рівня холестерину в крові;
- Стимуляція синтезу колагену;
- Придушення катаболічних процесів;
- Формування ідеального рельєфу м'язів;
- Зниження рівня жиру в організмі;
- Нормалізація процесу кровообігу.
Рекомендації по вживанню
Перед тим як рідкі амінокислоти купити, необхідно визначити, для яких цілей вони будуть використовуватися, адже від цього буде залежати обсяг і час їх прийому. Добавки подібного роду приймаються перед початком тренування і після її завершення. Однак при необхідності їх можна приймати додатково вранці і ввечері між основними прийомами їжі.
У більшості випадків рекомендується приймати амінокислоти в рідкому вигляді не більше 5-ти разів на день в обсязі від 5-ти до 10-ти мл за прийом. Щоб забезпечити максимальну ефективність, дану добавку слід поєднувати з протеїном і гейнером.