Кількість
|
Вартість
|
||
|
Вітамін Д (Vitamin D) - харчова добавка у формі жувальних таблеток. У складі продукту активна форма вітаміну D у вигляді холекальциферолу - це найбільш легко засвоюється форма вітаміну D.
- Вітамін Д3 полегшує захоплення кальцію і фосфатів кістковою тканиною, регулює розподіл цих іонів в плазмі крові, м'яких тканинах і кістках.
- Крім того, без Д3 неможливе повноцінне функціонування паращитовидних залоз. Впливаючи на продукцію лімфокінів, препарат бере участь у формуванні неспецифічного імунітету.
- Вітамін Д3 бере участь в синтезі аденозинтрифосфорної кислоти.
- Нормалізація вмісту іонів кальцію в крові призводить до підтримки нормального тонусу скелетної мускулатури, регулює функцію серця.
- Вітамін Д3 полегшує проведення нервових імпульсів, впливає на згортання крові.
- При гіповітамінозі Д3 і дефіциті кальцію можуть розвиватися такі захворювання як рахіт, остеопороз. Особливо до них схильні маленькі діти в період інтенсивного росту і жінки в період постменопаузи, що обумовлено гормональними змінами в організмі.
- У вагітних жінок при нестачі колекальциферола виникають симптоми тетанії.
- Вітамін Д3 є потужною підтримкою імунітету, загального здоров'я і довголіття.
Застосування: приймати по 1 таблетці на день або за призначенням лікаря.
Протипоказання: індивідуальна непереносимість компонентів.
Попередження: при прийомі будь-яких медичних препаратів або наявності будь-яких захворювань слід проконсультуватися з лікарем перед вживанням будь-яких харчових добавок. У разі виникнення будь-яких побічних реакцій припиніть використання і проконсультуйтеся з лікарем. Зберігати в недоступному для дітей місці. Не застосовувати препарат, якщо зовнішня захисна мембрана відсутня або пошкоджена.
Склад:
Склад 1 порції (1 таблетка): | |
Вітамін D3 (холекальциферол) | 400 МО |
Інші інгредієнти: вабить, ксиліт, натрій карбоксиметилцелюлоза, порошок соку лайма, гідроксипропілцелюлоза, лимонна кислота, стеарат магнію, ароматизатор, діоксид кремнію, стевіолглікозіди, куркума.
Не містить: нічого, крім перерахованих інгредієнтів.