Кількість
|
Вартість
|
||
|
Олія кокосова органічна Їжеко виготовляється на Шрі-Ланці зі свіжих кокосових горіхів відповідно до органічних стандартів Європейського Союзу та США без використання хімікатів і розчинників.
Кокосова олія використовується в кулінарії замість вершкового масла або маргарину для приготування гарячих страв, каш, випічки, десертів. Ця олія ідеально підходить для смаження.
У косметології кокосова олія використовується як натуральний зволожуючий засіб для догляду за шкірою і волоссям, як сонцезахисний засіб і як олія для масажу.
Примітка:
- Без запаху.
- При температурі нижче +25 ° C олія твердне, утворюючи кристалоподібну структуру білого кольору.
- при температурі вище +25 ° C стає рідкою і кристально-прозорою.
Харчова цінність: Жири 15 г, енергетична цінність 564 кДж / 135 ккал
Зберігати в захищеному від сонячних променів місці.