Кількість
|
Вартість
|
||
|
Кокосова мука дуже корисний органічний продукт. Основна її цінність полягає в низькому глікемічному індексі і повній відсутності глютену, завдяки чому вона підходить для хворих на діабет, целіакію і при надмірній вазі. Кокосова мука є джерелом високоякісного білка рослинного походження, сприяє кращому засвоєнню вітамінів і мінералів, містить харчові волокна, що стимулюють травлення.
Колір борошна з кокосу трохи світліший, ніж у пшеничного, аромат - приємний, класичний кокосовий. Продукт використовується для приготування низькокалорійних борошняних і кондитерських виробів, випічки без глютену.
Особливості кокосового борошна:
- Джерело високоякісного білка;
- Містить харчові волокна;
- Має низький глікемічний індекс;
- Не містить глютену.
Харчова цінність: Жири 7, 8 г, білки 21,4 г, вуглеводи 52,5 г.
Енергетична цінність: 378 ккал.
Зберігати в сухому прохолодному місці
Шрі Ланка