|
Кількість
|
Вартість
|
||
|
|
|||
- Продукт «Реабілакт» - спільна розробка компанії «ДелМас» і фахівців Київського національного торгово-економічного університету.
- Вживання «Реабілакта» дозволяє підвищити фізичну працездатність і емоційну стійкість.
- «Реабілакт» може бути рекомендований як продукт для спеціального дієтичного споживання, для ентерального, перорального і зондового харчування людей з цукровим діабетом або обмеженою непереносимістю глюкози при наступних станах: виснаженні організму або недостатності харчування, фізичній і психоемоційній перевтомі, онкологічних захворюваннях, хіміо- і променевій терапії, в неврології (інсульти, депресії, інфекції ЦНС), в постопераційному стані, з помірним порушенням обміну речовин.
Спосіб застосування: вміст 1 пакетика (42 г) розчинити в 200 мл і більше кип'яченої води при температурі 15-60 ° С, добре збовтати і дати піні осісти. Вживати всередину або вводити через зонд. При годуванні через зонд швидкість і обсяг введення визначаються лікарем в залежності від стану людини і переносимості продукту.
Склад продукту: концентрат білковий з молочної сироватки, глюкоза, фруктоза, клітковина, L-глютамін, L-орнітину гідрохлориду, вітамін А, вітамін В1, вітамін В2, вітамін В6, вітамін D3, вітамін С, оксид цинку.
| Енергетична та харчова цінність в 100 г продукту: | |
| Енергетична цінність | 374 ккал/1566 кДж |
| Білки | 68–70 г |
| Вуглеводи | 7–8 г |
| Клітковина | 2 г |
| Жири | 1–2 г |
| Амінокислотний склад в 100 г продукту: | |
| Незамінні амінокислоти: | |
| - Триптофан | 300 мг |
| - Треонін | 1500 мг |
| - Валін | 1100 мг |
| - Ізолейцин | 1100 мг |
| - Лейцин | 2000 мг |
| - Метіонин + цистеїн | 700 мг |
| - Лізин | 1800 мг |
| - Фенілаланін + тирозин | 1200 мг |
| - Орнітин | 2400 мг |
| Замінні амінокислоти: | |
| - Гістидин | 300 мг |
| - Аланін | 900 мг |
| - Аргінін | 500 мг |
| - Аспаргін | 2000 мг |
| - Глютамін | 10600 мг |
| - Пролін | 1200 мг |
| - Серин | 900 мг |
| - Гліцин | 300 мг |
Не містить: консервантів, ароматизаторів, підсолоджувачів та барвників.
