Кількість
|
Вартість
|
||
|
Батьківщина годжі – Китай, Тибет і Гімалаї, їх історія почалася з історією древньої медицини. Тепер цей продукт широко культивується фитопрактиками по всьому світу. Таку популярність ягода годжі отримала унікальний склад, в який входить 21 мінерал (цинк, кальцій, селен, фосфор, мідь, залізо і т. д.) і 18 амінокислот (8 з яких організм людини не виробляє). Ягоди годжі дуже багаті на антиоксиданти. Цей воістину унікальний продукт подарує вам міцне здоров'я і красу!
100% натуральний продукт. Без ГМО.
Властивості:
- джерело мінералів природного походження (цинк, кальцій, селен, фосфор, мідь, залізо)
- сприяють нормалізації обміну речовин
- мають антиоксидантні властивості
- допомагають підвищити витривалість і прискорити відновлення сил
- позитивно впливають на психоемоційний стан людини
- допомагають боротися з безсонням і зайвою вагою
- підвищують жіноче і чоловіче лібідо
- володіють вираженими противірусну, противо-пухлинним, загальнозміцнюючу і тонізуючу властивостями
- очищають кров і організм в цілому, виводячи токсини
- зміцнюють імунітет, нормалізують тиск
- нормалізують роботу печінки і нирок, тонізує нирки
- знижують рівні холестерину і цукру в крові
- зміцнюють легкі
- регулюють роботу серця і головного мозку
- благотворно діють на нервову і кровотворну системи
- покращують стан лімфовузлів, спинного та головного мозку
- здатні покращувати зір і скорочувати час на адаптацію зору до умов слабкого освітлення
Рекомендації до застосування:
Рекомендовано вживати як дієтичну добавку до раціону харчування при:
- гіпертонічної хвороби (стабілізують тиск)
- надмірній вазі
- анемії
- атеросклерозі
- запамороченні, головних болях
- хронічної втоми
- слабкості (особливо в періоді відновлення після хвороби)
- захворюваннях печінки і нирок
- болях у спині
- запорах і атонії кишечника
- захворювання на цукровий діабет
- болях у спині
- широко застосовуються при захворюваннях носоглотки, аденоїдах, гландах
- без домішок чи з іншими травами використовується для полегшення сухого хронічного кашлю та застуди
Спосіб застосування:
1 столову ложку плодів залити 0,5 л окропу, настояти в термосі 30 хвилин. Приймати по 1/2 склянки 2-3 рази в день після їжі. Після використання ягоди можна вживати в їжу. Курс прийому - 30 днів.
Перед застосуванням рекомендується проконсультуватися з лікарем.
Протипоказання:
Індивідуальна чутливість до компонентів препарату, вагітність, період лактації, дітям до 14 років.
Умови і терміни зберігання:
Зберігати в упаковці виробника при температурі не вище 25°С і при відносній вологості повітря не вище 70%, 2 роки від дати виготовлення.
Форма випуску:
Упаковка 100г.
Склад:
- ягоди годжі 100%
Енергетична цінність на 100 г продукту:
Калорійність – 62,0 ккал.
Харчова цінність на 100 г продукту:
- білки – 0,6 мг
- жири – 0,0 мг
- вуглеводи – 14,9 мг