Кількість
|
Вартість
|
||
|
Рекомендації по застосуванню:
рекомендується як дієтичну добавку до раціону харчування людей, контролюючих масу тіла, як додаткове джерело біологічно активних речовин, які сприяють поліпшенню метаболізму, стимуляції моторно-секреторної функції кишечника, нормалізації рівня холестерину і цукру в крові, виведенню з організму токсичних речовин; продукт має також антиоксидантні, адаптогенні та тонізуючі властивості.
Термін придатності — 24 місяці від дати виробництва.
Умови зберігання:
зберігати в упаковці виробника у сухому, захищеному від світла та дітей місці.
Не є лікарським засобом.
Застосування
1 столову ложку плодів залити 300 мл окропу, настоювати 30 хвилин на водяній бані, процідити. Наполягання також можна проводити в термосі не менше години. Вживають дорослі по 100 мл 3 рази на день під час або після прийому їжі. Після заварювання ягоди можна їсти разом з відваром або окремо, додаючи до каші, мюслі, салати, десерти і т. д.
Не перевищувати рекомендовану кількість для щоденного вживання.
Склад:
ягоди годжі — 100 %.