Кількість
|
Вартість
|
||
|
Кокосове молоко Їжеко отримують шляхом пресування білої м'якоті кокосових горіхів, дотримуючись органічних стандартів Євросоюзу і США, без використання хімічних речовин в процесі виробництва. Кокосове молоко - джерело лауринової кислоти, яка має антибактеріальні та противірусні властивості, підтримуює імунну систему і захищає організм від хвороб.
Кокосове молоко застосовується для приготування супів, каш, випічки, десертів, коктейлів, вегетаріанських і вишуканих страв. Ідеально підходить для додавання в каву або чай. При непереносимості лактози. У косметології кокосове молоко використовується в якості натурального засобу по догляду за шкірою обличчя і волоссям.
Жирність: 17%.
Містить вітаміни B1, B2, C, B3.
Жири 17 г, вуглеводи 1,8 г, енергетична цінність 342 кДж / 684 ккал.
Зберігати при кімнатній температурі.
Склад: органічний екстракт кокосу.