Кількість
|
Вартість
|
||
|
Кокосові вершки Їжеко мають шовковисто-кремову текстуру. Вони виробляються на Шрі-Ланці шляхом пресування білої м'якоті кокосових горіхів. Весь процес виробництва вершків, починаючи з етапу вирощування кокосових горіхів аж до отримання готового продукту, відбувається без використання хімічних речовин і розчинників згідно органічним стандартам Європейського Союзу та США.
Застосування:
- У кулінарії використовуються для приготування різних страв східної та європейської кухні, соусів, десертів, коктейлів, вегетаріанських і екзотичних страв; для додавання в каву.
- У косметології кокосові вершки застосовують як натуральний засіб для догляду за шкірою обличчя і волоссям.
Рекомендується добре збовтати перед вживанням. Джерело лауринової кислоти, містить вітаміни B1, B2, B3, C.
Жирність: 22%. Жири 22 г, вуглеводи 2,8 г, енергетична цінність 432 кДж / 864 ккал
Зберігати при кімнатній температурі.
Склад: органічний екстракт кокоса.