Кількість
|
Вартість
|
||
|
Кількість: порошок, 267 г
Склад: 1 порція (6 м ≈ 2 чайні ложки) містить спіруліну (Spirulina algae) - 1300 мг, зелені паростки ячменю, люцерни, пшениці - 1700 мг, яблучний пектин - 1300 мг, паростки пшениці і коричневого рису (1:1) - 400 мг, хлорела (Chlorella algae) - 350 мг, ячмінний солод - 150 мг, пробіотики (Lactobacillus acidophilus, L. rhamnosus mun A, L. bifidus, L. plantarum, Bifidobacterium longum, S. thermofilus) - 50 мг, сік плодів мальпігії голої (Malpigia glabra) - 115 мг, насіння фенхелю (Foeniculum vulgare) - 100 мг, квіти ромашки аптечної (Matricaria chamomilla) - 100 мг, корінь солодки голої (Glycyrrhiza glabra) - 50 мг, насіння молочного чортополоху (розторопші плямистої, Silybum marianum) - 60 мг, астрагал перетинчастий (Astragalus membranaceus) - 60 мг, дуналиелла сольова (Dunaliella salina) - 40 мг, фукус пухирчастий (Fucus vesiculosus) - 20 мг, листя гінкго дволопатевого (Ginkgo biloba) - 20 мг, зелений чай (Camelia sinensis) - 20 мг, плоди чорниці (Vaccinium myrtillus) -15 мг, сік червоного буряка - 150 мг.
Опис дії Зеленої Формули
Термічна обробка, консервування або заморожування натуральних продуктів суттєво знижують їх поживну цінність. Забруднення навколишнього середовища призводить до того, що повітря, вода і їжа містять шкідливі для здоров'я речовини і хімікати. Дія цих забруднень на організм є однією з причин різних захворювань, синдрому хронічної втоми, передчасного старіння.
Інгредієнти Зеленої Формули вирощуються без застосування пестицидов, мінеральних добрив та інших хімікатів, на благодатних грунтах, вдалині від промислових джерел забруднень. Ці інгредієнти натуральні і містять необхідні організму вітаміни, мінерали і ферменти, а також амінокислоти, антиоксиданти, ДНК/РНК в здоровою, чистою і біологічно активній формі. Зелена Формула містить комплекс зелених морських водоростей (гавайську спіруліну, хлореллу, дюналиеллу), паростки ячменю, пшениці, люцерни.
Всі ці інгредієнти відносяться до найбільш ефективної зеленої їжі, що володіє максимальними лікувальними і профілактичними якостями, і представляють все найкраще, що існує в рослинному світі. Зелена Формула містить повний комплекс необхідних організму нутрієнтів: мінералів, амінокислот, білків, ферментів та антиоксидантів, яких недостатньо в сучасному харчуванні. Компоненти Зеленої Формули об'єднані в оптимальній пропорції. Така комбінація забезпечує повноцінність і комплексність складу значно краще, ніж кожен з ингредиентов окремо.
Наукові дослідження підтверджують, що зелені рослини є необхідною складовою частиною правильного харчування, без якого неможливі здоров'я і довголіття. На жаль, мало кому з нас вдається вживати зелену їжу в достатній кількості. Спіруліна - найбільш багата білком (понад 65 %) і найважливішими амінокислотами зелена водорість. Унікальний амінокислотний баланс спіруліни: амінокислоти в ній присутні в оптимальной пропорції.
Стародавні жителі Мексики - ацтеки - вважали спіруліну «священним джерелом енергії», вона була основою харчування жерців і воїнів. В даний час спіруліна входить в раціон багатьох спортсменів світового класу. На відміну від інших багатих білком рослин, спіруліна легко усваивается. Її клітинні стінки швидко розчиняються при контакті з травними ферментами, і біологічно цінні інгредієнти негайно надходять у кров без витрати енергії, необхідної для перетравлення звичайної їжі.
Спіруліна містить в 10 разів більше бета-каротину, ніж морква, багато більше вітамінів В1, В6, В12 і Е, ніж в яловичій печінці і паростках пшениці відповідно. У спіруліні є практично всі антиоксиданти, включаючи цинк і селен. Спіруліна надзвичайно багата гамма-ліноленової кислотою, яка сприяє зниженню артеріального тиску і рівня холестерину. Крім того, спіруліна стимулює вироблення Т-клітин, дозволяючи ослабленому організму боротися з інфекціями. Хлорела - одноклітинна зелена водорість - на 60 % складається з протеїну і містить 19 різних амінокислот, у тому числі незамінних.
Хлорела - це самий багатий природний джерело ДНК і РНК, які забезпечують виробництво енергії, протеїнів та ферментів в клітинах організму. Хлорела надзвичайно багата бета-каротином, вітаміном B12, залізом, цинком і мікроелементами. Вона прискорює процеси відновлення тканин. Комплекс морських водоростей доповнено дуналиеллой сольовий і фукусом пузырчатым (бура водорість, джерело йоду). Дюналіелла - одноклітинна водорость, що викликає червоне «цвітіння» води в пересичених сіллю водоймах завдяки необычайної здатності цієї водорості запасати каротиноїди.
Зелені паростки ячменю і пшениці, а також паростки пшениці багаті протеїном, містять велику кількість цінної клітковини, багато бета-каротину, хлорофілу, заліза, кальцію, міді, марганцю та цинку, вітаміни С, Е (особливо в паростках пшениці), К та В12, ферменти, а також всі незамінні амінокислоти. Паростки ячменю краще будь-якого іншого нутрицевтика нормалізують кислотно-лужний баланс організму, а також підвищують витривалість. Комплекс цінних інгредієнтів молодої пшениці благотворно впливає на структуру еритроцитів і покращує кровообіг. Люцерну справедливо називають «природним диво-ліками». Жодна інша рослина не володіє такими різноманітними цілющими якостями. Це ідеальний нутрицевтик в сучасному незбалансованому харчуванні.
Довгі коріння люцерни витягують з ґрунту багато мінерали, малодоступні іншим рослинам. Зелені пагони - самий багатий природний джерело кальцію, калію та інших мінеральних сполук у хелатній формі. Люцерна містить вітаміни А, В, D, Е і К і всі незамінні амінокислоти. Крім «зеленій їжі», до складу формули введені інші рослинні інгредієнти: яблучний пектин, коричневий рис, чорниця, цінні лікарські рослини, регулюють травлення і надають тонізуючу і загальнозміцнюючу дію, а також комплекс пробіотиків, що нормалізують мікрофлору кишечника.
У сухому соку з плодів мальпігії голої (ацероли, або барбадоської вишні) міститься в 15-100 разів більше натурального вітаміну С, ніж в апельсинах. Завдяки високому вмісту вітаміну С і біофлавоноїдів сік мальпігії має здатність потенціювати антиоксидантну дію люцерни. В експериментальних дослідженнях у мальпігії були виявлені антибактеріальні та протигрибкові властивості.
Яблучний пектин - розчинні харчові волокна, які необхідні для нормалізації роботи шлунково-кишкового тракту. Яблучний пектин забезпечує своєчасне виведення відходів і токсинів з організму, покращує процес травлення, відновлює баланс мікрофлори кишечника. Яблучний пектин виводить оксалати і солі важких металів, запобігає процесам бродіння в кишечнику і утворення каменів у жовчному міхурі, знижує ризик захворювання на рак товстої кишки.
Паростки рису коричневого традиційно використовуються в китайській медицині для поліпшення травлення і при неповноцінному функціонування підшлункової залози, що приводить до дефіциту ферментів, що розщеплюють цукру.
Зелена Формула рекомендується для підвищення захисних сил організму, для профілактики і прискорення одужання при багатьох захворюваннях, при вагітності. Вона необхідна людям, що живуть у великих містах, отримують мало сонячного світла. Інгредієнти Зеленої Формули володіють максимальними профілактичними і лікувальними якостями, сприяють оздоровленню організму, підвищують його витривалість. Зелена Формула рекомендується тим, хто дбає про зміцнення свого здоров'я.
Застосування: одну порцію (2 чайні ложки), розведену в 1 склянці води, в день під час їжі.
Протипоказання: індивідуальна непереносимість комтами.