Кількість
|
Вартість
|
||
|
Кропива - це не просто пекучий бур'ян, а справжнє джерело вітамінів, мікроелементів і інших корисних речовин, які так необхідні нашому організму. Вона володіє найпотужнішими цілющими і загальнозміцнюючі властивості. У лікувальних цілях використовуються в основному коріння і листя рослини.
Вміст аскорбінової кислоти, каротину і вітаміну А в кропиві вище ніж в тій же смородині або обліписі. Багата на кальцій, магній, залізо, мідь. А вміст дубильних речовин, флавоноїдів, ряду органічних кислот, глікозидів і білка - робить кропиву просто незамінною не тільки при ряді медичних показань, але і для нормалізації роботи організму в цілому. Кропива протистоїть цілої низки бактерій і токсинів, зміцнює імунітет, сприяє білкового і вуглеводного обміну в організмі. Широко відома, як ефективний кровоспинний засіб і засіб при лікуванні печінки або жовчного міхура. Добре впливає на серцево-судинну систему, сприяє тонусу матки, нормалізує жіночий цикл, а при годуванні вживається для збільшення кількості молока.
Спосіб застосування: по одній капсулі до 3 разів на день, переважно, під час їжі або за вказівкою лікаря.
Інші інгредієнти: рослинна целюлоза, кремнезем, стеарат магнію рослинного, мікрокристалічна целюлоза, phyt02X суміш (L-аскорбінова кислота, натуральний бета-каротин).
Не містить: цукру, солі, кукурудзи, дріжджів, пшениці, сої, глютену, молочних і тваринних продуктів, штучних консервантів, ароматизаторів або барвників.
Попередження: якщо ви вагітні, годуєте грудьми або хворієте - перед прийомом проконсультуйтеся з лікарем. Випадкове передозування залізовмісних продукції є основною причиною смертельних отруєнь у дітей до 6 років. Зберігати в прохолодному, сухому місці поза досяжністю дітей. Не використовуйте, якщо друк під ковпаком зламана або відсутній.
Склад: | ||
Порція: 1 капсула | ||
В одній порції | % Від добової потреби | |
Уніфікований екстракт Кропиви (лист) (кремнієва кислота 3 мг [1%]) | 275 мг | * |
Кропива порошок (лист) | 200 мг | * |
* Добова потреба не визначена. | ||
† Природні інгредієнти, тому їх кількість може варіюватися. |