|
Кількість
|
Вартість
|
||
|
|
|||
|
|
|||
Рекомендується для нормальної і жирної шкіри, при цьому добре вбирається, не залишаючи відчуття жирності. Широко використовується в косметиці завдяки своїм пом'якшувальними властивостями. Допомагає зберегти вологу в шкірі, корисно для профілактики передчасного старіння шкіри. Ви також можете змішувати це масло з іншими маслами для створення м'якого регенеруючого комплексу або масажною композиції.
Спосіб застосування: Невелика кількість масла акуратно нанесіть на шкіру, волосся або нігті і дайте йому вбратися.
Поєднуючи різні рослинні олії з ефірними маслами, ви можете створити свою власну композицію для масажу.