Кількість
|
Вартість
|
||
|
Риб'ячий жир з печінки акули - відмінний засіб, щоб підтримати імунітет в холодну пору року і підвищити працездатність круглий рік. Можна пити разом з іншим жиром. Рекомендується приймати курсом з перервою на місяць, після одного-двох місяців прийому.
- Жир, отриманий з печінки дикоростучої ісландської акули;
- Триглицеридная (TG), натуральна форма жирних кислот;
- 20% алкилглицерола (AKG). Всмоктуваність (засвоюваність): 70-90%;
- Не містить добавок. У складі продукту міститься виключно: желатин, гліцерин, риб'ячий жир, вода.
- Очищений від шкідливих речовин. Сертифікати підтверджують відсутність забруднюючих речовин (ртуті, свинцю, діоксину та ін)
- Оригінальна формула. Натуральний риб'ячий жир засвоюється організмом до 90% завдяки триглицеридной формулою.
Дозування: дорослим по 2 капсули вранці
Склад: Риб'ячий жир з печінки акули (Ісландія), Желатин (Бельгія), Гліцерин (Чехія)
Рекомендується приймати курсом з перервою на місяць, після одного-двох місяців прийому.