Кількість
|
Вартість
|
||
|
В риб'ячому жирі великий вміст жирних омега-кислот, які відіграють важливу роль у фізіологічних процесах нашого організму.
Вони регулюють вироблення гормонів, беруть участь у процесах переносу кисню до тканин, підтримують здоров'я судин, покращують функцію травного тракту та видільної системи, нормалізують мозкову діяльність, запобігають розвитку діабету і хвороб серця (ІХС), знижують запальні процеси, збільшують імунний статус, беруть участь у формування оболонок сітківки і мембран нейронів, знижують інтенсивність болю при артриті і артрозі, покращують стан шкірних покривів, сприяють зростанню сухий м'язової маси, пригнічують підвищений апетит, підвищують когнітивну функціональність мозку.
Одним з найважливіших компонентів риб'ячого жиру є Омега-3. Саме від її концентрації залежить ефективність. Представлена Омега-3 комплексом незамінних жирних кислот, які наш організм не здатний самостійно їх здійснювати: альфа-ліноленової (АЛА), ейкозапентаєнової (ЕПК) і докозогексаеновой (ДГК). АЛА є продуктом рослинного походження, ЕПК (EPA) і ДГК (DHA) – тварини.
Ці жирні кислоти можуть в незначній кількості синтезуватися в нашому організмі (до 5%-7%), але цього недостатньо, щоб задовольнити добову потребу. Тому дуже важливо збагачувати свій раціон продуктами, багатими Омегою-3 і приймати Омега-3 у вигляді БАД.
Рекомендуемая дозування: 4-6 капсул / день
Рекомендації по застосуванню: Дорослим приймати по дві (2) капсули швидкого вивільнення два-три рази в день, бажано під час їжі.
Serving Size 2 Quick Release Softgels
Servings Per Container 125
Amount Per Serving | % Daily | Value |
Calories | 20 | |
Total Fat | 2 g | 3%** |
Saturated Fat | 0.5 g | 3%** |
Polyunsaturated Fat | 1 g | * |
Monounsaturated Fat | 0.5 g | * |
Cholesterol | <5mg | 1% |
Fish Oil | 1000 mg | * |
Total Omega-3 Fatty Acids | 600 mg | * |
EPA (Eicosapentaenoic Acid) | 360 mg | * |
DHA (Docosahexaenoic Acid) | 240 mg | * |
*Daily Value not established.
**Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet.