Кількість
|
Вартість
|
||
|
- Сертифіковане B Corporation
- Підтверджено відсутність ГМО
- Новинка! 100% вегетаріанський продукт
- Облепиховая суміш
- 100 мг рослинних жирних кислот омега-7
- Харчова добавка
- Не містить глютену
Терапевтичні рослинні формули від New Chapter призначені для конкретних областей здоров'я і використовують взаємодоповнюючий ефект самих різноманітних трав, отриманих з цільних продуктів вітамінів і мінералів, а також жирних кислот Омега для підтримки здоров'я і гарного самопочуття.
Трав'яний
Чисті, потужні екстракти широкого спектру дії
Загальна інформація
Кілька додаткових інгредієнтів для максимальної користі
Здоров'я
Націлений на підтримку життєво важливих функцій здоров'я
Трав'яний. Комплексний. Здоров'я
Незамінні омега-кислоти – Supercritical Omega-7 містить рослинну пальмітолеіновую кислоту - жирну кислоту омега-7, вважається однією з корисних жирних кислот у природі
Наука і традиції – обліпиха є рослинним суперпродукт, на якому грунтуються багато традиційні лікувальні трав'яні системи. Обліпиха є предметом багатьох досліджень за свої корисні властивості.
Всебічний підхід – міститься в обліписі повний спектр корисних сполук зберігається з допомогою обережного процесу екстракції і цілісного підходу до створення трав'яних добавок.
Взаємодоповнювальна суміш – які містяться в цій суміші трави (включаючи календулу і розмарин) ретельно відібрані за свої взаємодоповнюючі корисні властивості.
Чисті і потужні екстракти – ми використовуємо всебічний процес екстракції, в ході якого ми витягуємо дорогоцінні рослинні сполуки і повністю зберігаємо їх природну складність, створюючи тим самим виключно чисті та ефективні рослинні екстракти.
Рекомендації по Застосуванню
Одна капсула в день під час їжі. Не рекомендується приймати дітям.
Додаткові факти | ||
Розмір порції: 1 капсула | ||
Кількість на порцію | % DV | |
Органічна обліпиха (фрукти) Суперкритичний екстракт Омега-7 жирні кислоти (Пальмитолеиновая кислота і вакцинна кислота) 100 мг |
465 мг | * |
Суперкритичний екстракт Rosemay (аркуш) | 25 мг | * |
Органічний календула (квітка) надкритический екстракт | 10 мг | * |
* Daily Value (DV) не встановлено. |