Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Додайте товари до кошика
Опис
  • Сертифіковане B Corporation
  • Підтверджено відсутність ГМО
  • Новинка! 100% вегетаріанський продукт
  • Облепиховая суміш
  • 100 мг рослинних жирних кислот омега-7
  • Харчова добавка
  • Не містить глютену

Терапевтичні рослинні формули від New Chapter призначені для конкретних областей здоров'я і використовують взаємодоповнюючий ефект самих різноманітних трав, отриманих з цільних продуктів вітамінів і мінералів, а також жирних кислот Омега для підтримки здоров'я і гарного самопочуття.

Трав'яний

Чисті, потужні екстракти широкого спектру дії

Загальна інформація

Кілька додаткових інгредієнтів для максимальної користі

Здоров'я

Націлений на підтримку життєво важливих функцій здоров'я

Трав'яний. Комплексний. Здоров'я

Незамінні омега-кислоти – Supercritical Omega-7 містить рослинну пальмітолеіновую кислоту - жирну кислоту омега-7, вважається однією з корисних жирних кислот у природі

Наука і традиції – обліпиха є рослинним суперпродукт, на якому грунтуються багато традиційні лікувальні трав'яні системи. Обліпиха є предметом багатьох досліджень за свої корисні властивості.

Всебічний підхід – міститься в обліписі повний спектр корисних сполук зберігається з допомогою обережного процесу екстракції і цілісного підходу до створення трав'яних добавок.

Взаємодоповнювальна суміш – які містяться в цій суміші трави (включаючи календулу і розмарин) ретельно відібрані за свої взаємодоповнюючі корисні властивості.

Чисті і потужні  екстракти – ми використовуємо всебічний процес екстракції, в ході якого ми витягуємо дорогоцінні рослинні сполуки і повністю зберігаємо їх природну складність, створюючи тим самим виключно чисті та ефективні рослинні екстракти.

Рекомендації по Застосуванню

Одна капсула в день під час їжі. Не рекомендується приймати дітям.

Додаткові факти    
Розмір порції: 1 капсула    
  Кількість на порцію % DV
Органічна обліпиха (фрукти) 
Суперкритичний екстракт Омега-7 жирні кислоти (Пальмитолеиновая кислота і вакцинна кислота) 100 мг
465 мг *
Суперкритичний екстракт Rosemay (аркуш) 25 мг *
Органічний календула (квітка) надкритический екстракт 10 мг *
* Daily Value (DV) не встановлено.    

Новий відгук або коментарій
Увійти за допомогою
Оцініть товар

Омега-7, Omega-7, New Chapter, 30 капсул, 30426

Артикул 30426
Немає в наявності
1 199 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Ввійти для відображення програми лояльності
Кількість табл / капс
Повідомити, коли з'явиться
Зайдіть на сайт щоб
додати товар в список очікувань
Склад продукту
Країна виробника США
Форма випуску Капсули
Прийом 1 у день

Ми дбаємо про вашу конфіденційність

Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу та статистичних цілей, а також для безпечної та оптимальної роботи сайту. Ви можете змінити це в налаштуваннях вашого браузера. Натисніть кнопку «Погодитися», щоб дати згоду на використання файлів cookie. Детальніше можна ознайомитися на сторінці Угода користувача.