Кількість
|
Вартість
|
||
|
Напій Гарячий шоколад зі стевією. Ви і дня не можете прожити без солодкого, але прекрасно розумієте, що таке харчування шкодить вашому організму? Ви щомісяця обіцяєте собі не торкатися більше до шоколадок, але у вас не вистачає сили волі? Ви вже півроку не їсте солоденького, але відчуваєте, що ось-ось зірветеся? Не впадайте у відчай! Гарячий шоколад зі стевією - ось вирішення всіх ваших проблем.
Гарячий шоколад зі стевією був розроблений спеціально для людей, які бережуть своє фізичне та емоційне здоров'я. Якщо ви стежите за якістю і калорійністю вживаних продуктів, то наша продукція точно для вас! Гарячий шоколад Stevia виготовлений виключно з натуральних інгредієнтів, а саме: з низькокалорійного какао-порошку, солодкого екстракту листя стевії, молочної сироватки і натуральних природних ароматизаторів.
Спосіб приготування: шоколаду дуже простий. Залийте 2-3 чайні ложечки шоколадного порошку 250 мілілітрах гарячої води або молока і перемішайте. Всього хвилина - і шоколад готовий!
Склад: какао-порошок зі зниженим вмістом жиру, суха молочна сироватка, екстракт солодкий з листя стевії, натуральний ароматизатор.
Детальніше про компоненти:
- Стевія в складі шоколаду забезпечує його солодкість, при цьому вона не містить калорій. Багато підсолоджувачів на основі стевії мають один недолік - сторонній післясмак. У гарячому шоколаді STEVIA використовується сировина високого очищення, тому ви насолодитеся чистим смаком шоколаду.
- Какао-порошок зі зниженою жирністю Знежирений какао-порошок не поступається класичному побратиму ні за смаком, ні за ароматом. Але знежирене какао в чотири рази менш калорійне. Крім того, знежирене какао не втрачає свої корисні властивості. Це ж справжнє джерело вітамінів і мінералів! Крім того, какао-порошок має властивість стимуляції мозкового кровообігу, посилює імунітет. Його здатність покращувати настрій і підвищувати працездатність - відмінна профілактика депресії.
- Молочна сироватка - це вторинний продукт молочного виробництва. Але, в той же час, цей продукт біологічно повноцінний! Сироватку отримують при виробництві сиру і твердих сирів. Сирна сироватка дуже кисла, тому в харчовій промисловості застосовують підсирну сироватку. На сир йде майже весь молочний білок і в більшій мірі жир.
- Молочний цукор (лактоза), невелика частина жиру і білка (сироваткові білки, які забезпечують імунні властивості молока) залишаються в сироватці. Тому вона солодкувата, а ще дуже корисна! Глікемічний індекс молочного цукру невисокий, тому впливу на глікемію після вживання ви не помітите. До речі, сироватка також у великій кількості містить кальцій (47 мг / 100 г).