Кількість
|
Вартість
|
||
|
Italian Whey MST - протеїн на основі сироваткових білків, в який додані ензими. Він рекомендований для підтримки м'язів під час силових тренувань, посилення синтезу білка при наборі м'язової маси і поліпшення травлення. Така добавка також затребувана у фізично активних людей, які хочуть підвищити витривалість і силові показники.
Білкова матриця Italian Whey представлена концентратом сироваткового білка. У нього швидке поглинання, мала кількість лактози і висока поживна цінність. Серед усіх амінокислот, які отримує спортсмен з такого продукту, особливо багато ВСАА, лізину, глютамінової кислоти і треоніну. Бромелайн, присутній в складі Italian Whey, допомагає налагодити травлення і засвоювати білки сироватки найбільш максимально. Такий фермент сприяє кращому перетравленню протеїну.
Особливості Italian Whey MST:
- 25 г білка в кожній порції;
- низький вміст жиру (менше 0,5 г);
- додавання бромелайну;
- відсутність у складі доданого цукру, глютену і аспартама.
Спосіб застосування: розчиніть одну мірну ложку (32 г) в 200-300 мл молока або води. Приймайте 1-2 рази на день, краще перед тренуванням і після навантажень.
Склад:
Склад порції (32 г): | |
Білок | 25 г |
Жири | <0,5 г |
з яких насищенниежірние кислоти | 0,3 г |
Вуглеводи | 4,7 г |
з яких цукор | 4 г |
Харчові волокна | <0,5 г |
Сіль | 0,15 г |
Бромелайн | 28,8 мг |
Амінокислотний склад на 100 м (3 порції): | |
Лейцин | 9,26 г |
Ізолейцин | 4,93 г |
Валін | 4,80 г |
Метіонін | 1,65 г |
Фенілаланін | 2,55 г |
Треонін | 5,90 г |
Триптофан | 1,27 г |
Лізин | 7,49 г |
Гістидин | 1,39 г |
Аланін | 4,80 г |
Аргінін | 2,01 г |
Аспарагінова кислота | 9,65 г |
Цистеїн | 1,96 г |
Глутамінова кислота | 15,00 г |
Гліцин | 1,83 г |
Пролін | 5,06 г |
Серін | 4,92 г |
Тирозин | 2,38 г |
Гідроксипролін | <0,1 г |
Інгредієнти: концентрат сироваткового протеїну, ароматизатор, підсолоджувачі - сукралоза, барвник, бромелайн.