Кількість
|
Вартість
|
||
|
Вітамін В17 Amygdalin — дієтична добавка, додаткове джерело біологічно активної речовини - амигдалін. Сприяє загальному зміцненню та підвищенню захисних функцій організму, нормалізації функціонування імунної та серцево-судинної систем, покращенню обміну речовин, має антиоксидантні властивості.
Амигдалін - глікозид, що міститься в кісточках багатьох рослин роду слив, абрикос, вишні, яблучних, надаючи їм гіркуватий смак. Вітамін B17 використовується в якості вторинної або додаткової добавки для лікування онкології. В ході лабораторних досліджень було встановлено, що при попаданні у внутрішнє середовище організму і контакті з ферментом b-глюкозидази, вітамін В17 розпадається на бензальдегід, водневий ціанід і глюкозу. За короткий проміжок часу раковими клітинами поглинаються не тільки молекули глюкози, а й інші похідні вітаміну, що призводить до загибелі атипових клітин.
КРІМ ПРОТИПУХЛИННОГО ЕФЕКТУ, АМИГДАЛІН МАЄ ТАКІ ВЛАСТИВОСТІ:
- стимулює роботу центральної нервової системи
- збільшує працездатність
- допомагає нормалізувати артеріальний тиск
- стимулює імунітет
- покращує стан клітин печінки
- полегшує біль і сприяють відновленню м'язів
- зменшує наслідки запалення та артриту
- запобігає розвиткові цукрового діабету.
СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ:
Вживати дорослим по 1-2 капсули щодня під час їди. Тривалість вживання — 4 тижні. За призначенням лікаря дозу та термін вживання може бути змінено.
ПРОТИПОКАЗАННЯ:
індивідуальна чутливість до окремих компонентів, вагітність та період лактації, діти, гіпотонія. Якщо виникають будь-які побічні реакції, припиніть прийом препарату і зверніться до лікаря.
ВМІСТ 1 КАПСУЛИ:
- екстракт абрикоса (амигдалін — 98%) — 250 mg(мг),
- екстракт мигдалю 10:1 — 167 mg(мг);
- допоміжні речовини: мальтодекстрін, капсула рослинна. Без ГМО.
Харчова та енергетична цінність:
- Калорійність, ккал / 100г - 92,2 Kcal(ккал)/385,76 kJ(кДж)
- Білки, г / 100г -1,2 г
- Жири, г / 100г - 0 г
- Вуглеводи, г / 100г - 11,2 г