Кількість
|
Вартість
|
||
|
- Вітамін С і антиоксидантнаясмесь
- Цельнопищевая біологічно активна добавка
- Складається на більш, ніж 90% з органічних інгредієнтів
Живий вітамін C виробляється з цільних харчових інгредієнтів і містить відмінне джерело вітаміну С. Природні цитрусові біофлавоноїди підвищують здатність вашого організму ефективно використовувати вітамін С, а суміш органічних антиоксидантних ягід допомагає захистити організм від ушкодження вільними радикалами.
Застосування:
Дорослим приймати по 2 капсули на день з водою. Не призначено для дітей.
Інгредієнти:
Мікрокристалічна целюлоза, натрію кроскармелоза, магнію стеарат (рослинний джерело), діоксид кремнію, рослинне покриття, пробіотичні культури, мальтодекстрин і юка.
Вегетаріанська · Без молочних продуктів · Без глютену
Цей продукт виготовлений з натуральних інгредієнтів. Не містить штучних барвників або консервантів.
Попередження
Увага! Як і у випадку з будь-якою іншою харчовою добавкою, перед тим як почати вживати даний продукт, проконсультуйтеся з вашим лікарем, особливо якщо ви вагітні, годуєте грудьми, готуєтеся до операції, регулярно приймаєте ліки або перебуваєте під наглядом лікаря.
Колір може варіюватися від партії до партії. Зберігати в сухому прохолодному місці.
Не використовуйте, якщо захисна друк зірвана або відсутня.
Зберігати в недоступному для дітей місці.
Додаткові факти | ||
Розмір порції: 2 капсули | ||
Порцій в упаковці: 30 | ||
Кількість на порцію | % DV * | |
Вітамін С | 250 мг | 417% |
Живий комплекс вітаміну С Органічна кислота Acerola, лимонно-лимонний цитрусовий біофлавоноїд, Wildcrafted Camu Camu (Myrciaria dubia) | 1140 мг | + |
Poten-Zyme Organic Whole Citrus Blend ** Органічний апельсин (цільні фрукти), Органічний грейпфрут (цільні фрукти), Органічний лимон (цільні фрукти), Органічна вапно (цільні фрукти) | 300 мг | + |
Органічна антиоксидантна суміш ягід Полуниця, чорниця, ожина, вишня, малина | 80 мг | + |
* Відсоток денної норми (DV) засновані на дієті 2000 калорій. + Daily Value (DV) не встановлено ** Проводиться з використанням процесу ферментації Poten-Zyme. |