Кількість
|
Вартість
|
||
|
Рекомендується при:
- захворюваннях крові
- поганому згортанні крові
- занепаді сил
- ослабленому імунітеті
- ламкості судин
- внутрішніх і зовнішніх кровотечах
Клінічно доведено, що MegaFood Blood Builder Minis підвищує рівень заліза в крові без загальних побічних ефектів з боку шлунково-кишкового тракту, таких як нудота або запор. Також продукт бореться з втомою і підвищує рівень енергії. Blood Builder Minis виготовляється з використанням цілісних органічних апельсинів і буряка з додаванням фолієвої кислоти, вітамінів С і В12. Це робиться для здорового вироблення червоних кров'яних клітин і підтримки рівня заліза. Blood Builder Minis можна приймати на голодний шлунок. Міні-таблетки призначені для тих, у кого є проблеми з ковтанням добавок. Препарат не призначений для дітей!
MegaFood Blood Builder Minis м'яко та ефективно забезпечує організм 26 мг заліза в кожній порції. Фолієва кислота і В12 допомагають підтримувати вироблення еритроцитів в здоровому стані. Продукт безпечний для жінок під час менструацій, дівчаток-підлітків, вагітних жінок, веганів і вегетаріанців, спортсменів і донорів, які нещодавно здавали кров, всі з яких мають підвищений ризик низького вмісту заліза.
Показання до застосування: приймати по 2 таблетки на день у будь-який час. Можна приймати на голодний шлунок.
Попередження: не призначено для дітей. Випадкове передозування продуктів, що містять залізо - основна причина отруєнь зі смертельним результатом серед дітей до шести років. Зберігати в недоступному для дітей місці. При випадковому передозуванні слід негайно звернутися до лікаря або в токсикологічний центр.
Склад:
Склад 1 порції (1 таблетка): | |
Вітамін C (аскорбінова кислота з органічного апельсина) | 15 мг |
Фолат (фолієва кислота з брокколі) | 680 400 мкг фолатного еквіваленту мкг фолієвої кислоти |
Вітамін В12 (цианілкобаламін з S. cerevisiae) | 30 мкг |
Залізо (пов'язане з S. cerevisiae) | 26 мг |
Буряк | 188 мг |
Інші інгредієнти: стеаринова кислота, діоксид кремнію, целюлоза.
Не містить: ГМО, залишків гліфосату, глютену, молочних продуктів, продуктів тваринного походження, сої.