Кількість
|
Вартість
|
||
|
L-карнітин — один з основних джерел енергії для м'язових тканин. Його основна і найбільш важлива функція — це окислення жирних кислот в процесі їх транспортування в клітки, внаслідок чого виділяється енергія.
Карнітин — один з основних джерел енергії для м'язової тканини. Він збільшує переробку жиру в енергію і запобігає відкладенню жиру в організмі, перш за все в серці, печінці, скелетній мускулатурі. Вживання карнитина запобігає м'язовому катаболізму (руйнування) за рахунок зменшення вжитку глікогену на енергетичні потреби.
Таким чином, L-карнітин вирішує дві найважливіші завдання:
— забезпечує працюючі м'язи енергією за рахунок окислення жирних кислот і тим самим підвищує працездатність і витривалість;
— знижує накопичення жиру в тканинах організму.
Крім того, підвищує працездатність і витривалість за рахунок значного поліпшення постачання клітин киснем.
L-карнітин володіє чудовою властивістю знижувати вміст в організмі холестерину і затримувати формування атеросклеротичних бляшок у кровоносних судинах.
Ще одна важлива функція L-карнітину полягає в його здатності очищати організм. Він пов'язує токсичні елементи, що утворюються в організмі в процесі обміну речовин, нерозчинні сполуки, які потім зі шлаками виводяться з організму людини.
Поєднаємо зі всіма продуктами спортивного харчування. Можна приймати тривалий час.
Спосіб вживання: Приймати 2–5 капсул (залежно від маси тіла) за 30–40 хвилин до початку тренування або 1–2 рази в день на порожній шлунок між прийомами їжі.