Кількість
|
Вартість
|
||
|
Цинк - це життєво необхідний мікроелемент, який бере участь в синтезі різних речовин в організмі і в метаболізмі кожної клітини. Міститься в тканинах і ферментах для забезпечення здоров'я всіх органів і систем. Запасати цинк організм не може, а ось витрати його дуже істотні: від загоєння ран і підтримки імунної активності до збереження балансу гормонів і репродуктивної функції. Тому надходження його необхідне щодня і постійно.
Основні позитивні впливи цинку на організм:
- підтримка імунної системи (проявляє антибактеріальні та противірусні властивості, знижує симптоми і тривалість перебігу захворювань, попереджає ускладнення);
- участь у формуванні сполучної і кісткової тканини;
- забезпечує репродуктивну функцію: покращує якість статевих клітин, підтримує здоров'я передміхурової залози у чоловіків, попереджаючи її запальні і пухлинні процеси;
- бере участь в синтезі стероїдних гормонів;
- забезпечує синтез і правильний обмін гормонів підшлункової і щитовидної залози, надниркових залоз і гіпофіза; в т.ч. підвищує чутливість тканин до інсуліну, запобігаючи діабету;
- зберігає здоров'я сітківки ока, запобігає розвитку катаракти, нічної сліпоти, вікових дегенеративних змін очей; підтримує і покращує пам'ять;
- відновлює здоров'я шкіри (загоєння ран і подразнень), стимулює ріст і міцність волосся і нігтів (цинк по праву вважається "мінералом краси");
- покращує травлення, підвищуючи проникність слизової кишечника і ступінь засвоюваності макро- і мікронутрієнтів з харчування;
- забезпечує обмін і засвоєння вітамінів А і Е;
- необхідний для розвитку і збереження м'язової маси, особливо в період росту і в літньому віці;
- запобігає окислювальному стресу, сприяючи виробленню багатьох захисних антиоксидантів;
- необхідний для правильного функціонування смакових і нюхових рецепторів.
Cпосіб застосування:
по 1 капсулі 1 раз в день разом з їжею. Або за рекомендацією лікаря. Курс прийому 1-2 міс. або за рекомендацією лікаря.
Склад:
Цинку гліцинат | 85 мг |
Аскорбат натрію | 68 мг |
амарантове борошно, желатин харчовий.