Кількість
|
Вартість
|
||
|
Збалансована композиція природного інуліну з класичним поєднанням антиоксидантів, вітамінів, мінералів і коректорів вуглеводного та ліпідного обміну. Підтримує нормальний фізіологічний рівень глюкози в крові, сприяє природному зниженню ваги, регулює процес засвоєння глюкози клітинами організму, стимулює процеси кровообігу і обмінні процеси в печінці, активує ендокринну й видільну системи, покращує процеси метаболізму в тканинах підшлункової залози, нормалізує процеси травлення і засвоєння поживних речовин, знижує алергізацію організму та ризик судинних ускладнень при цукровому діабеті; є засобом профілактики цукрового діабету та корекції ваги при ожирінні.
Основними діючими компонентами формули є:
Чорниця: містить глікозид неоміртіллін (рослинний інсулін), який знижує вміст цукру в крові, покращує функцію підшлункової залози. Багатий вітамінний склад, каротиноїдні з'єднання зміцнюють кровоносні судини, гальмують розвиток атеросклерозу, нормалізують порушений обмін речовин, покращують травлення.
Стулки квасолі: володіють унікальним складом, що дозволяє контролювати рівень глюкози при цукровому діабеті: величезна кількість рослинного білка, клітковина, яка значно уповільнює швидкість всмоктування легкозасвоюваних вуглеводів; амінокислоти, як метіонін, лізин, аргінін та тирозин є незамінними «помічниками» для нормалізації роботи кровотворної та серцево-судинної системи; цинк, стимулює вироблення інсуліну підшлунковою залозою.
Топінамбур: нормалізує вуглеводний і ліпідний обмін, значно знижує рівень глюкози в крові за рахунок зниження всмоктування глюкози; стимулює синтез вітамінів і активізує імунні механізми захисту.
Біотин – відіграє ключову роль у процесах обміну вуглеводів, жирів і білків. Разом з вітамінами групи В та фолієвою кислотою бере активну участь у складних метаболічних процесах, має инсулиноподобной активністю, покращує вуглеводний обмін, знижуючи цукор в крові.
Q10 – коензим – клітинний антиоксидант та енергетик, нормалізує ліпідний склад крові, покращуючи її реологічні властивості; підвищує скоротливу здатність міокарда і толерантність до фізичних навантажень, має гепатопротекторну, протиалергічну, гіпотензивну дію, зменшує рівень глюкози в крові.
Вітамін С – потужний антиоксидант, учасник вуглеводного обміну; покращує стан судин, підвищує імунітет, зменшує вплив алергенів.
Комплекс вітамінів групи В (В1, В2, В5, В6, В12) – важливі для енергетичного обміну і біосинтезу білків, вуглеводів; підтримують антиокислювальні властивості інших антиоксидантів, покращують обмінні процеси, виконують роль регулятора в обміні вуглеводів, ліпідів, амінокислот.
Нікотинова кислота (РР) – знижує рівень холестерину і тригліцеридів у крові, запобігає пошкодження підшлункової залози, нормалізує вуглеводний обмін.
Фолієва кислота (В9) – служить коферментом обміну білка, синтезу амінокислот та нуклеїнових кислот, вироблення енергії і росту клітин, підтримує функції серцево-судинної системи і нормальний метаболізм.
Вітамін А – є для організму антиоксидантом і імуномодулятором; необхідний для розвитку та росту клітин, оптимального функціонування імунної та репродуктивної систем для підтримки функції зору, шкірних покривів, слизової, волосся і нігтів, підвищує їх стійкість до захворювань.
Вітамін Е – антиоксидант вищої проби, покращує засвоєння вітаміну А, захищає жиророзчинні вітаміни від руйнування, відіграє важливу роль у функціонуванні репродуктивних органів, серцево-судинної системи, що активно взаємодіє з вітаміном С і селеном.
Вітамін D– бере участь у підтримці кальцію в крові, підвищує засвоєння кальцію і фосфору, оздоровлює шкіру і імунну систему, запобігає формування м'язової слабкості.
Цинк – входить в склад 80 ферментів, регулює т-клітинний імунітет, синтез травних ферментів, інсуліну, має важливе значення для підтримки сталості складу крові і кислотно-лужного балансу, сприяє пролонгованому дії інсуліну, перешкоджає підвищенню цукру в крові.
Марганець – бере участь у захисті організму від шкідливих впливів перекисних радикалів, виявляючи антиоксидантні властивості, підтримує продукцію енергії і метаболізм вітамінів В1 і Є.
ПОКАЗАННЯ ДО ЗАСТОСУВАННЯ:
- цукровий діабет 2 типу;
- профілактика атеросклерозу і судинних патологій;
- ожиріння та інші порушення вуглеводного і жирового обміну;
- функціональні порушення підшлункової залози;
- алергічні прояви;
- як допоміжний засіб при цукровому діабеті 1 типу;
- піодермії, включаючи фурункульоз та вульгарні вугри;
- діабетична ретинопатія;
- для профілактики цукрового діабету, в тому числі для осіб із спадковою схильністю;
- для осіб, контролюючих свою вагу.
Калорійність та поживна цінність 100 г продукту:
білки - 3,78 г; вуглеводи - 32,6 г; жири - 20,3 м;
калорійність: 412, 31 ккал.
Спосіб застосування: дорослим по 1 таблетці 1-2 рази на день за 30 хвилин до прийому їжі. Курс прийому 4-8 тижнів.
СКЛАД: пагони чорниці, стулки квасолі, бульби топінамбура; коензим Q10, біотин; вітаміни: С, В1, В2, В5, В6, В12, нікотинова кислота, фолієва кислота, А, Е, D3; мінерали: цинк, марганець, хром піколінат.
Зміст 1 таблетці (0,4 р.): вітамін С – 4,12 мг, цинку оксид – 1,32 мг, кофермент Q10 – 1 мг, сульфат марганцю - 1 мг, вітамін РР – 0,84 мг, вітамін Е – 0,5 мг, Д-пантотенат кальцію - 0,36 мг, хрому пикиолинат - 0,33 мг, вітамін В6 - 0,09 мг, вітамін А - 0,08 мг, вітамін В1 - 0,08 мг, вітамін В2 - 0,08 мг, фолієва кислота - 0,027 мг, біотин - 0,01 мг, вітамін В12 - 0,002 мг, вітамін D3 - 0,4 мкг.
Протипоказання: індивідуальна непереносимість компонентів, вагітність, жінки в період лактації, діти.