Кількість
|
Вартість
|
||
|
Харчові дріжджі - це це мікроскопічні гриби, що прискорюють бродіння органічних сполук. Оскільки харчові дріжджі складаються з найбільш важливих амінокислот, мінеральних речовин, вітамінів B, E, D, F, PP, H, ферментів - вони мають лікувальні властивості і широко використовуються в медицині. Харчові дріжджі застосовуються при порушеннях мінерального, вітамінного, білково-вуглеводного обміну речовин, при дисбактеріозі, кишкових розладах, захворюваннях шкіри, фурункульозі, цукровому діабеті. Вживання пивних дріжджів в лікувальних і профілактичних цілях активізує обмінні процеси організму, знижує холестерин, нормалізує мікрофлору кишечника, підвищує стійкість до стресів, покращує апетит і зміцнює імунітет.
Кандидоз або молочниця - це грибкове захворювання слизової статевих органів.
Біологічні активні добавки здатні усунути саму причину захворювання. Вони призначені як для відновлення мікрофлори піхви і кишечника після прийому антибіотиків, а так само як самостійне ліки від молочниці і кандидозу.
При прийомі біологічно активних добавок відновлюється нормальний гормональний фон, поліпшується флора, полегшуються кліматичні симптоми (сухість піхви, нерегулярні менструації, зміни настрою, загальний дискомфорт). Поліпшується робота кишечника і травної системи.
Спосіб застосування: 2 повних столових ложки в день, змішані з молоком, фруктовим або овочевим соком. Можна додавати в протеїнові коктейлі.
Інші інгредієнти: сухі дріжджі (без ГМО), ніацин (В-3), піридоксин гідрохлорид (В-6), рибофлавін (В-2), тіамін гідрохлорид (В-1), фолієва кислота і вітаміну B-12.
Не містить: сіль, крохмаль, пшеницю, глютен, кукурудзу, сою, молоко, яйця, молюски та консерванти.
Зберігання: зберігати в прохолодному, сухому, темному місці. Не застосовувати препарат, якщо друк зламана або відсутній.
Склад: |
|
|
Розмір порції: 2 ложки (16 г) |
|
|
Порцій: 17 |
|
|
|
Склад однієї порції |
% Від добової потреби |
Калорії |
60 |
|
Калорії від жирів |
10 |
|
Всього жирів |
1 г |
2% |
Насичені жири |
0 г |
0% |
Транс жири |
0 г |
|
Холестерин |
0 мг |
0% |
Натрій |
5 мг |
<1% |
Калій |
320 мг |
9% |
Всього вуглеводів |
5 г |
2% |
Харчові волокна |
4 г |
16% |
Цукор |
0 г |
|
Білок |
9 г |
|
Вітамин А |
|
0 % |
Кальцій |
|
0 % |
Тіамін (В1) |
|
670 % |
Нікотинова кислота (В3) |
|
280% |
Фолієва кислота |
|
180% |
Пантотеновая кислота |
|
10 % |
Вітамин С |
|
0 % |
Залізо |
|
5 % |
Рибофлавін (В2) |
|
590 % |
Вітамин В-6 |
|
560% |
Вітамин В-12 |
|
400% |
Селен |
|
30% |
* Добова потреба розрахована на дієту в 2000 калорій. |
|
|