Кількість
|
Вартість
|
||
|
Фолієва кислота входить до складу водорозчинного сімейства вітамінів B, вона також відома як фолацін.
Вперше фолієву кислоту виявили в шпинаті ще в далеких 40-х роках. Особливості організму не дозволяють довго зберігати в собі цю кислоту, вона повинна оновлюватися з поза практично кожен день. Через це фолієва кислота, вважається найпоширенішим дефіцитним вітаміном.
Зберегти фолієву кислоту в їжі під час готування, досить не тривіальне завдання. Фолієва кислота, боїться температурних режимів, не терпить тривалого зберігання в низьких температурах. Тому завжди радять вводити в раціон листя салату, шпинат, зелень ріпу, різні бобові, горох, а також фрукти і овочі.
Ви можете завжди підтримати свій організм достатньою кількістю фолієвої кислоти, вживаючи продукт Folic Acid від Grassberg.
Спосіб вживання: дорослим приймати по 1 капсулі в день під час їжі.
Попередження: не є ліками, без побічних ефектів, повністю натуральний. Зберігати до кінця терміну придатності в щільно закритій банці. Зберігати в сухому, захищеному від прямого сонячного світла і джерел тепла, недоступному для дітей місці при температурі не більше 25 0 C. Чи не заморожувати! Не приймати при індивідуальній непереносимості до компонентів, під час вагітності, в період годування груддю.
Розмір порції: 1 капсула |
||
Кількість порцій: 60 |
||
|
Кількість на 1 капсулу |
% Від добової потреби ** |
Фолієва кислота |
400 мкг |
200% |