Кількість
|
Вартість
|
||
|
З числа умовно незамінних амінокислот особливе місце займає глютамин. це - з'єднання білкової структури, яка бере участь в хімічних реакціях, що сприяють процесам обміну азоту. глютамин задіяний в синтезі м'язових тканин, перешкоджає розпаду м'язів при дефіцитному харчуванні або голодуванні. глютамин бере участь у виведенні токсинів з печінки та інших внутрішніх органів. достатня кількість даної речовини - запорука гарної роботи кишечника, витривалості при фізичних навантаженнях.
Рекомендується при:
- проблемах з метаболізмом;
- профілактики розладів психічного плану;
- лікуванні захворювань головного мозку;
- лікуванні проблем з шлунково-кишкового тракту;
- стресі;
- заняття спортом;
- дієтах;
- лікувальне голодування;
- неможливість вживати якісні білкові продукти;
- запалення кишечника;
- діабеті;
- виразкової хвороби;
- целіакії;
- відновлення після операції.
Рекомендується при:
- занепаді сил
- неуважності уваги
- порушеннях пам'яті
- ослабленому імунітеті
- м'язового болю
Що це?
l-глютамин, вільна форма амінокислоти, може бути перетворений в глютамінову кислоту. людський організм здатний самостійно виробляти цю речовину, але ослаблений імунітет і нервове виснаження можуть підвищити добові потреби.
Як це працює?
глютаминовая кислота є корисним джерелом енергії для мозку і попередником важливого ингибирующего нейротрансмітера гамк (гамма-аміномасляної кислоти). l-глютамин також грає важливу роль в утилізації аміаку. ця амінокислота позитивно впливає на імунну систему, збільшуючи опірність організму до різних вірусів. спортсмени ж оцінять позитивний вплив глютамина на м'язові тканини. він сприяє більш швидкому відновленню м'язів після активних фізичних упражненій.прінімать
Показання до застосування
додайте 1 чайну ложку в стакан соку або води і добре перемішайте. приймати 1 або 2 рази на день, між пієм їжі.
елемент | вага | одиниця | відсоток |
порція | 1 | чайна ложка | |
працюй в упаковці | 91 | ||
l-глютамин | 5 000 | мг |
Попередження
уникайте використання, якщо ви вагітні, годуєте грудьми або якщо у вас є проблеми з печінкою. якщо ви чутливі до глутамату натрію (msg), ви можете бути чутливі до глютамину, так як організм перетворює глютамин в глутамат. рекомендується доповнити вітамінами групи в. якщо ви приймаєте l-глютамин протягом тривалого часу. зберігати в прохолодному сухому місці.