Кількість
|
Вартість
|
||
|
- підтримує здоров'я суглобів, шкіри і її похідних, кісткового апарату;
- зручний у використанні;
- немає запаху і смаку риби;
- містить колагенові пептиди, а також гіалуронову кислоту і вітамін С Quali-C;
- без модифікацій, сої і глютену.
Колаген – це основний білковий компонент, який є в кісткових тканинах і суглобах, шкірі та її похідних, сполучних тканинах. Його головне завдання полягає у забезпеченні еластичності і гнучкості тканин у всьому тілі.
Біологічно активна добавка CollagenUp 5000 розроблена на базі колагенових пептидів в поєднанні з гіалуронової кислотою і вітаміном С. Вживання даного продукту дозволяє наситити організм ключовими будівельними блоками для збереження здоров'я і міцності суглобів, кісток, шкіри, додання їм міцності і фортеці.
Препарат вживається в дозі 5,12 м, яка змішується з 50 г води або соку кімнатної температури. Після цього розчин додається до 160 г рідини, що перемішується і випивається. Рекомендується приймати на голодний шлунок або за 2 години до прийому їжі.
Категорично не рекомендується поєднувати з білковими продуктами, інакше колаген не буде всмоктуватися.
попередження
Запах, колір, консистенція і смак можуть незначно відрізнятися в різних партіях. Зміна кольору є нормальним і неминучим.
Упаковка має подвійний захист від розтину: зовнішню термоусадоч і внутрішню захисну плівку для збереження свіжості. Рекомендується зберігати при контрольованій кімнатній температурі від 20 до 25 ° C. Неналежні умови зберігання, наприклад, тривале перебування під прямими сонячними променями, висока температура і вологість, можуть з часом привести до погіршення якості продукту.
цей продукт упаковується по весу, а не по обсягу. з часом відбувається усадка змісту пакунка.
Склад
Не містить: молочні продукти, яйця, ракоподібних, горіхи, арахіс, пшеницю, сою, клейковину, сіль, цукор або дріжджі.
Serving Size: 1 Tablespoon (Approximately 5.12 grams [5,120 mg]) | ||
Servings per container: Approximately 40 | ||
Amount Per Serving: | % Daily Value | |
Vitamin C (as Quali-C Ascorbic Acid) | 60 mg | 100% |
Hydrolyzed Fish Collagen Peptides (as CollagenUP) | 5,000 mg | † |
Hyaluronic Acid | 60 mg | † |
†Daily Value not established. 5.12 grams per tablespoon is an average. Individual scooping technique may yield slightly less than or slightly more than 5.12 grams. |
Typical Amino Acid Profile by Percentage | |||||
Glycine | 21.20% | Aspartic Acid | 6.00% | Phenylalanine* | 2.00% |
Proline | 10.70% | Lysine* | 3.40% | Methionine* | 1.40% |
Hydroxyproline | 10.10% | Serine | 3.70% | Isoleucine* | 1.10% |
Glutamic Acid | 11.50% | Threonine* | 2.90% | Histidine* | 1.10% |
Alanine | 9.50% | Leucine* | 2.70% | Hydroxylysine | 1.00% |
Arginine | 8.90% | Valine* | 2.20% | Tyrosine | 0.30% |
*Essential Amino Acids ¹May vary slightly from batch to batch. |