Кількість
|
Вартість
|
||
|
Імбир, крім усім відомого смакового властивості і вживання його в якості приправи, володіє також і лікувальним ефектом. Його застосовують як в медицині, так і при приготуванні їжі.
У рослині виявлено ліпіди, крохмаль. Містяться в ньому вітаміни C, B1, B2, A, фосфор, кальцій, магній, залізо, цинк, натрій і калій. Також відомо про наявність феландріна, цинеолу, ефірних масел, цітрал, борнеолу, гингерола і камфіна. З найважливіших амінокислот виявлено присутність лізину, фенілаланіну, метіоніну і багатьох інших корисних речовин. Імбир використовується як прянощі, в свіжому вигляді він дуже ароматний, має гострий смак. Подібно часнику його властивості допомагають боротися з мікроорганізмами, підвищують імунітет, благотворно впливають на травлення. Відомо, що імбир має потогінну, відхаркувальну, болезаспокійливу дію.
Спосіб вживання: дорослим приймати по 1 капсулі два рази на день, бажано під час їжі.
Інші інгредієнти: желатин. Містить <2%: діоксиду кремнію, рослинного стеарата магнію.
Не містить: штучних барвників, ароматизаторів і підсолоджувачів, консервантів, цукру, крохмалю, молока, лактози, сої, глютену, пшениці, дріжджів, риби, натрію.
Попередження: якщо ви вагітні, годуєте грудьми або приймаєте будь-які ліки, перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем. Припиніть прийом і зверніться до лікаря, якщо виникнуть які-небудь побічні реакції. Зберігайте в недоступному для дітей місці. Зберігати при кімнатній температурі. Не використовуйте, якщо ущільнення під кришкою зламано або відсутній.
Розмір порції: 1 капсула |
||
Кількість порцій: 100 |
||
|
Кількість на порцію |
% Від добової потреби ** |
Імбир (Zingiber officinale) (корінь) |
550 мг |
* |
* Добова потреба не визначена. |