Кількість
|
Вартість
|
||
|
Альгінатна маска з шоколадом - це чудове натуральний засіб, засноване на кращі властивості бурих морських водоростей і улюбленого продукту мільйонів жителів нашої планети. Унікальна альгінова кислота в поєднанні з кофеїном, вітаміном В, магнієм і іншими активними компонентами дозволяє забезпечити максимальний догляд і значно поліпшити стан шкірного покриву.
Чудово підібрані інгредієнти дозволяють нормалізувати водний баланс в епідермісі, поліпшити природні процеси, активувати виводять функції, захистити від ультрафіолетових променів і зовнішнього несприятливого впливу. Регулярне проведення процедур з використанням маски коригує овал і вирівнює колір обличчя, підтягує, омолоджує, зволожує і живить шкіру, звужує пори і зменшує пігментацію.
Спосіб застосування: Перед нанесенням альгинатной маски шкіру необхідно ретельно очистити, зняти макіяж. Під маску рекомендується наносити олію або розпорошити на шкіру гідролат.Насипать в ємність для розмішування необхідну кількість сухої маскі.Подогреть рідина до температури 30-60 градусів, в середньому 45 градусів. Додати в ємність з маскою в пропорціях 1: 3 рідина. (Де 1 частина - маска, 3 частини рідини). Приклад: 20 грам маски і 60 мл рідини. Інтенсивно перемішувати від 30-60 секунд. В результаті у Вас повинна вийти однорідна суміш без грудочок, «сметаноподібна» масса.Нанесті маску шпателем рівномірним шаром, товщиною 1-2 мм. Протягом 15 хвилин маска повинна пластифікований. Рекомендується зняти маску через 30-40 мінут.После зняття маски обличчя потрібно протерти тоніком (гідролатом). А потім нанести масло.
Склад: альгінатний комплекс, какао.