Кількість
|
Вартість
|
||
|
Засіб рослинного походження, джерело вітамінів А, Е, К, каротиноїдів, поліненасичених жирних кислот. Стимулює репаративні процеси слизових оболонок органів шлунково-кишкового тракту, прискорює їх епітелізацію, пригнічує активність шлункових протеаз. Має протизапальну, загальнозміцнюючу, регенерує, антиоксидантним і цітопротекторним дією. Завдяки наявності жиророзчинних антиоксидантів зменшує вільнорадикальні процеси і захищає від ушкодження клітинні мембрани. Знижує рівень холестерину і ліпідів у крові.
Масло обліпихи корисно застосовувати при:
- виразковій хворобі шлунка і дванадцятипалої кишки
- гіперацидному гастриті
- хронічному коліті
- неспецифічний виразковий коліт (у складі комбінованої терапії);
- геморої, тріщині заднього проходу;
- опіках слизових оболонок органів шлунково-кишкового тракту;
- профілактиці та лікуванні атеросклерозу;
- зниженні резистентності організму до шкідливих факторів навколишнього середовища;
- зниженому зорі.
Склад однієї капсули: масло обліпихи - 1000 мг; допоміжні речовини (склад оболонки): желатин, гліцерин, ніпагін, ніпазол, вода.
Рекомендації до вживання: може бути рекомендована в якості джерела каротиноїдів, поліненасичених жирних кислот, вітаміну Е. Сприяє покращенню стану слизової оболонки шлунково-кишкового тракту при хронічних запальних, ерозивних захворюваннях. Покращує кровообіг. Має антиоксидантні і загальнозміцнюючі властивості.
Спосіб застосування: дорослим і дітям старше 12 років по 1-2 капсули 3 рази на день під час їжі.