Кількість
|
Вартість
|
||
|
- Риб'ячий жир (Omega-3 Fish oil) містить жирні кислоти Омега-3 ЕПК і ДГК, які знижують ризик розвитку хвороб серця.
- Лікарі і дієтологи рекомендують дорослим вживати не менше трьох рибних страв на тиждень, віддаючи перевагу жирним сортам (сардина, оселедець, лосось, сьомга, форель). Але риба присутня на нашому столі не часто, а дехто і взагалі не любить рибу. У цьому випадку просто необхідно приймати риб'ячий жир.
- Найцінніше, що входить до складу цього продукту - полінасичені кислоти Омега-3. Вони покращують кровообіг, знижуючи тим самим розвиток тромбів в кровоносних судинах, благотворно впливають на роботу серця, перешкоджають розвитку аритмії і атеросклерозу.
- Жирні кислоти класу Омега: беруть участь в розвитку і нормальному функціонуванні очей і мозку, поліпшують пам'ять. надають протизапальний ефект знижують рівень тригліцеридів в крові підтримують нормальний стан жирових мембран, які оточують клітини шкіри. надають онкопротекторну і антиоксидантну дію.
Застосування:
приймати по 1 капсулі 2 рази на день з їжею.
Протипоказання:
індивідуальна непереносимість компонентів.
Попередження:
при вагітності, годуванні грудьми, прийомі будь-яких медичних препаратів або наявності будь-яких захворювань слід проконсультуватися з лікарем перед вживанням будь-яких харчових добавок. У разі виникнення будь-яких побічних реакцій припиніть використання і проконсультуйтеся з лікарем. Зберігати в недоступному для дітей місці. Не застосовувати препарат, якщо зовнішня захисна мембрана відсутня або пошкоджена.
Склад:
Склад 1 капсули: | |
Калорії | 10 ккал |
Калорії від жирів | 10 ккал |
Всього жирів | 1 г |
Поліненасичені жири | 0,5 г |
Мононенасичених жир | 0 г |
Холестерин | 10 мг |
Омега-3 Риб'ячий жир: | 1000 мг |
- EPA (Eicosapentaenoic Acid) | 180 мг |
- DHA (докозагексаєнова кислота) | 120 мг |
Інші інгредієнти:
желатин (велика рогата худоба), вода, гліцерин, природні змішані токофероли (як консервант), натуральне лимонне масло. Містить: Риба (анчоус, сардина, скумбрія, оселедець) і соя.
Не містить:
молоко, яйце, ракоподібні ракоподібні, горіхи, арахіс, пшениця, дріжджі, штучні кольори, ароматизатори або доданий цукор.