Кількість
|
Вартість
|
||
|
Кількість: порошок, 250 р.
Склад: в 1 столовій ложці (8 г) містяться яблучний пектин - 2500 мг, вівсяні висівки (Avena sativa) - 1500 мг, глюкоманан із коньячного кореня (Amorphophallus konjak) - 400 мг, екстракт з яблучної шкірки - 250 мг, гуарова камедь - 100 мг, корінь імбиру (Zingiber officinale) - 50 мг, насіння фенхелю (Foeniculum vulgare) - 50 мг, плоди папайї (Carica papaya) - 50 мг, насіння анісу (Anisum vulgare) - 25 мг, листя м'яти перцевої (Mentha piperita) - 5 мг, концентрат брокколі (Brassica canliflora) - 25 мг, концентрат томату (Solanum lycopersicum) - 25 мг, цитрусові біофлавоноїди - 25 мг, гесперидин - 10 мг, фруктоза - 85 мг.
Опис дії ЛаксоПектина
Одним з основних умов нормального функціонування товстої кишки і її тонусу є вживання продуктів, багатих харчовими волокнами, які стимулюють роботу гладкої мускулатури кишечника. Їжа, багата волокнами, проходить через кишечник за 20 годин, а містить мало волокон - за 72 години. У цьому випадку в кишечнику створюються умови для бурхливого розвитку патогенних мікроорганізмів, пригнічується дружня мікрофлора, порушуються процеси засвоєння поживних речовин. В результаті - підвищене газоутворення, запор, збільшення ваги, головні болі, швидка стомлюваність, болі в нижній частині спини, несвіже дихання і багато інші проблеми.
Повсякденна їжа сучасної людини не містить необхідної кількості харчових волокон. ЛаксоПектин – формула, що містить кілька видів розчинних харчових волокон, а також спеціально підібраних лікарських рослин і природних інгредієнтів, які необхідні для нормалізації функцій шлунково-кишкового тракту. ЛаксоПектин включає яблучний пектин, яблучну шкірку, вівсяні висівки, глюкоманнан (клейковина з «коньячного кореня») і гуарова камідь (з рослини гуар) - розчинні харчові волокна, які дещо різняться за часом набухання і спрямованості дії.
Таке поєднання харчових волокон надає різнобічну вплив на кишечник, нормалізує і підсилюючи його моторику, забезпечує своєчасне виведення відходів і токсинів з організму, покращує процес травлення, регулює рівень цукру в крові, знижує рівень холестерину, ризик серцево-судинних захворювань, нормалізує артеріальний тиск, відновлює баланс мікрофлори кишечника. Крім того, глюкоманнан, завдяки своїй здатності до сильного, багаторазовому набухання (у 10 разів по відношенню до своєї ваги), створює відчуття наповненості шлунка, тим самим знижуючи кількість споживаної їжі. Він поглинає жири в товстій кишці і виводить їх з організму.
Гуарова камедь також стримує апетит і здатна знижувати не тільки рівень холестерину, але і вміст у крові тригліцеридів і ліпопротеїдів низької щільності. Яблучний пектин, крім токсичних речовин, виводить оксалати і солі важких металів, запобігає процесам бродіння в кишечнику і утворення каменів у жовчному міхурі, знижує ризик захворювання на рак товстої кишки. Волокна яблучної шкірки перешкоджають розвитку ожиріння. Крім розчинних харчових волокон, у формулі ЛаксоПектинакорень імбиру, плоди папайї, насіння фенхелю і анісу, листя м'яти перцевої, які стимулюють виділення травних соків, що сприяє кращому перетравленню їжі і засвоєння поживних речовин, підсилюють моторну функцію кишечника.
Активні компоненти цих рослин мають протизапальну, спазмолітичну, болезаспокійливу, антисептичну дію. Насіння фенхелю допомагають звільнити кишковий тракт від слизу, надають вітрогінну дію. Плоди папайї містять фермент папаїн, який забезпечує активну розщеплення білкової їжі, надає ранозагоювальну дію. Концентрати брокколі і томатів надають сприятливу дію на шлунково-кишковий тракт.
Помідори сприяють виділенню шлункового соку, покращують травлення, стимулюють перистальтику кишечника, покращують обмін речовин, допомагають при ожирінні. Лікопін – пігмент, відповідальний за забарвлення помідорів, - надає сильну антиоксидантну дію: захищає ліпопротеїди низької щільності від окислення і перешкоджає їх накопичення в стінках судин, знижує ризик захворювання раком. Він особливо ефективний відносно раку молочної залози, легенів, ендометрію та простати. Брокколі стимулює епітелізацію і загоєння ран, містить індоли, здатні дезактивувати багато канцерогенів.
Сполуки сірки (сульфорафан) і гесперидин (біофлавоноїд), що містяться в броколі, перешкоджають росту пухлин (в першу чергу естрогензалежних пухлин і раку товстої кишки). Крім того, формула ЛаксоПектина збагачена гесперидином і цитрусовими біофлавоноїдами.
Застосування: дорослим по 1 столовій ложці порошку (8 г, попередньо розвести в 1 склянці води) 2 рази в день вранці і ввечері за 30-60 хв до їди. Запити склянкою води або соку.
Увагу: не рекомендується одночасне вживання з лекарственными препаратами та іншими БАД.
Протипоказання: індивідуальна непереносимість компонентів, вагітність, годування груддю.