Кількість
|
Вартість
|
||
|
Ванситон Вей-80 виготовляється з високоякісного концентрату молочної сироватки, отриманого методом ультрафільтрації, і пройшов додаткову ступінь обробки — агломерацію. Завдяки цьому він легко і швидко розчиняється, не утворює піни і грудок.
При виборі сировини для виробництва Ванситон Вей-80, так само як і інших продуктів «Ванситон», містять у своєму складі сироватковий білок, ми враховували великий комплекс факторів, що впливають на його якість. Один з них, який вкрай рідко береться до уваги виробниками спортивного харчування, але при цьому відіграє далеко не останню роль у якості кінцевого продукту, це однорідність вихідного матеріалу — молочної сироватки.
Перед вживанням розвести знежиреним молоком, водою або соком з розрахунку 25 г (2 столові ложки) на 150–200 мл рідини. У харчуванні населення для підвищення білкової цінності добового раціону: приймати 2–4 рази на день за 15–20 г (1 столова ложка) на прийом.
Попередження: не вживати дітям до 7 років (із-за наявності сахарину).
Умови зберігання. Зберігати в сухому прохолодному місці при температурі до 25 °С і відносній вологості не більше 85%.
Склад продукту: швидкорозчинний білковий концентрат з молочної сироватки. Енергетична і харчова цінність в 100 г продукту: Енергетична цінність: 400 ккал / кДж 1701
Білки: 78–80 г Вуглеводи: 8–9 г Жири: 5–6 р Амінокислотний склад на 100 г продукту: Триптофан: 1700 мг Гістидин: 1400 мг Треонін: 5100 мг Аланін: 3800 мг Валін: 4700 мг Аргінін: 1800 мг Ізолейцин: 5100 мг Аспаргін: 8400 мг Лейцин: 8300 мг Глютамін: 14300 мг Метіонін + цистин: 2400 мг Пролін: 5100 мг Лізин: 7400 мг Серин: 4200 мг Фенілаланін + тирозин: 4500 мг Гліцин: 1800 мг амінокислоти з розгалуженими боковими ланцюжками (ВСАА) - складають 47% від загальної кількості незамінних амінокислот.
Спосіб вживання: У спортивній практиці: як доповнення до основного живлення в кількості 0,5–1,0 г білка на 1 кг маси тіла в 3–4 приймання, у тому числі відразу після закінчення тренування.