Кількість
|
Вартість
|
||
|
- профілактика гіперплазії простати
- при запальних процесах передміхурової залози і порушення сечовипускання
- профілактика онкозахворювань простати
- підвищення потенції
- застосовується при сильних емоційних стресових станах
- усуває порушення обміну речовин
- відновлює гормональний баланс
- відповідає міжнародним стандартам якості GMP
Підтримка простати від Now Foods містить суміш стандартизованих екстрактів трав та інших корисних речовин, таких як гарбузова олія, цинк, вітамін В-6 і лікопін. Завдяки лікувальним властивостям трав сечостатева система чоловіка продовжує нормально функціонувати і залишається здоровою.
Цинк входить до складу гормонів, що відповідають за статеву функцію чоловічого організму. Вітамін В-6 підтримує роботу печінки, бере участь у кроветворном процесі, налагоджує фосфорно-кальцієвий обмін клітин. Лікопін чинить антиканцерогенну дію, тим самим знижуючи ризик виникнення ракових захворювань простати.
Корисні властивості:
- зменшує розміри збільшеної передміхурової залози
- бере участь в обміні речовин і налагоджує його
- підтримує статеву функцію і підвищує потенцію
- діє як сечогінний, протизапальний і протинабряковий засіб
- нормалізує гормональний фон чоловіки
- має заспокійливий ефект на нервову систему при стресових ситуаціях
- є профілактичним засобом проти аденоми простати і простатиту
Рекомендації по застосуванню: приймати по 2 капсули 1-2 рази на день під час їжі. Рекомендується приймати курсом протягом 4-6 місяців.
Склад 2 капсул:
Amount Per Serving | % Daily Value | |
Calories | 10 | |
Calories from Fat | 10 | |
Total Fat | 1 g | 2%* |
Vitamin B-6 (from Pyridoxine HCl) | 10 mg | 500% |
Zinc (from Zinc Gluconate) | 15 mg | 100% |
Saw Palmetto Extract (Berry) (Serenoa repens) (min. 85% Fatty Acids) | 160 mg | † |
Stinging Nettle Root Extract (Urtica dioica) | 300 mg | † |
Pumpkin Seed Oil | 1 g (1000 mg) | † |
Lycopene (LYC-O-MATO, Natural Tomato Extract) | 3 mg | † |
* Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet. † Daily Value not established. |