Кількість
|
Вартість
|
||
|
- Харчова добавка
- Знижує інтенсивність процесів глюкурування
L-карнозин - це дипептид, що складається з амінокислот бета-аланіну і L-гістидину. Він з'являється природним чином в м'язах, мозку та інших тканинах у високій концентрації. Дослідження в пробірці показали, що L-карнозин знижує інтенсивність процесів глюкурування - процесів, під час яких під впливом глюкози пошкоджуються білки і ДНК. Кінцевими продуктами процесів глюкурування є молекули з високою реакційною здатністю, які називаються кінцевими продуктами глибокого глюкурування (AGE),володіють здатністю і далі пошкоджувати білки,ліпіди і нуклеїнові кислоти. Накопичення AGE прийнято пов'язувати зі старінням .
Застосування
Приймати 1-3 таблетки на день з їжею. Краще розподілити на кілька окремих прийомів їжі.
Склад
Двоосновний фосфат кальцію, мікрокристалічна целюлоза, стеаринова кислота, гідроксипропілцелюлоза, колоїдний діоксид кремнію і модифікована целюлоза.
Підходить для вегетаріанців і гіпоалергенний: не містить дріжджів, молочних продуктів, яєць, глютену, кукурудзи, сої або пшениці. Не містить цукру, крохмалю, солі, консервантів та штучних барвників, ароматизаторів.
Попередження
Застереження: якщо ви вагітні, можете завагітніти або годуєте грудьми, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням цього продукту.
Не використовувати, якщо захисна мембрана пошкоджена або відсутня. Зберігати в недоступному для дітей місці.
Інформація про добавки | ||
Розмір порції: 1 таблетка | ||
Кількість на порцію | % DV | |
Кальцій | 88 мг | 9% |
L-карнозин | 500 мг | † |
†Добова доза не визначена. |