Кількість
|
Вартість
|
||
|
- Натуральний джерело корисних жирних кислот
- Прекрасний джерело клітковини
- Здоровий, поживний, цілісний продукт
Більшість з нас знає чіа завдяки популярним, особливим домашнім вихованцям з чіа, але чіа це не тільки звичайна декоративна рослина. Чіа (шавлія іспанська) є одним з найбільш відомих рослинних джерел корисних жирних кислот, які складають майже дві третини від загальної кількості жирних кислот чіа. Насіння чіа також є відмінним джерелом клітковини і кальцію.
Насіння білої чіа — це приємне ласощі з м'яким смаком, яке можна їсти як самостійне блюдо або додавати в улюблені рецепти. Вони також прекрасно підходять для посипання салатів, йогуртів, пудингів, і багато чого іншого.
Застосування
Після відкриття рекомендується зберігати в холодильнику.
Склад
White chia seeds (salvia hispanica) (non-GMO).
Serving Size: 2 Tbsp. (20 g)
Servings Per Container: about 30 | ||
Amount Per Serving | %Daily Value* | |
Calories | 100 | |
Calories from Fat | 50 | |
Total Fat | 6 g | 0% |
Saturated Fat | 0 g | 0% |
Trans Fat | 0 g | |
Cholesterol | 0 mg | 0% |
Sodium | 0 mg | 0% |
Total Carbohydrate | 8 g | 3% |
Dietary Fiber | 7 g | 28% |
Sugars | 0 g | |
Protein | 4 g | 8% |
Vitamin A | 0% | |
Vitamin C | 0% | |
Calcium | 15% | |
Iron | 0% | |
* Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet. |
Naturally occurring fatty acids (example) (per serving)** | |
Omega-3 Fatty Acids (Alpha Linolenic Acid) | 3.8 g (3,800 mg) |
Omega-6 Fatty Acids (Linolenic Acid) | 1.2 g (1,200 mg) |
**Subject to natural variability. |