Кількість
|
Вартість
|
||
|
- природний джерело клітковини
- налагоджує здорове перетравлення їжі
- стимулює моторику кишечника
- стабілізує обмін речовин
- застосовується в комплексній терапії щодо зниження надлишкової маси тіла
- відповідає міжнародним стандартам якості GMP
Яблучний пектин - чудовий джерело клітковини, яка має водорозчинну структуру. Традиційно його використовують в харчовій промисловості як загущувач і стабілізатор з-за особливих властивостей. При додаванні води пектин перетворюється на гель. В індустрії товарів для здоров'я пектин застосовується головним чином для очищення організму, виведення токсичних речовин, відновлення функцій ШЛУНКОВО-кишкового тракту після отруєнь, алкогольної інтоксикації. Головна умова успішного застосування пектину – вживання великої кількості рідини, зокрема, води, під час прийому препарату.
Корисні властивості:
- обволікає стінки шлунково-кишкового тракту
- володіє терпкими властивостями
- очищає кишечник від шлаків і токсинів
- надає позитивну дію при виразці шлунку
- стимулює перистальтику
- приводить в норму рівень холестерину
- натуральне протизапальний засіб
Рекомендації по застосуванню: приймати 2 капсули 1-3 рази на день за 30 хвилин до прийому їжі, запиваючи склянкою води або соку. Під час прийому пектину рекомендується пити багато рідини протягом дня. Починати слід з невеликої дози, поступово довести її до зазначеної в інструкції.
Supplement Facts | ||
Serving Size: 2 Capsules | ||
Servings Per Container: 60 | ||
Amount Per Serving | % Daily Value | |
Total Carbohydrate | 1 g | <1%* |
Dietary Fiber | 1 g | 4%* |
Sugars | <1 g | |
Apple Pectin Powder | 1.4 g (1,400 mg) | † |
* Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet. † Daily Value not established. |