Наталя Купрацевич
науковий редактор, магістр з біохімії
Перший досвід практичних навичок отримала в ІБК НАН України, де займалася в сфері надсинтезу вітаміну В2 в флавіногенних дріжджах, вивчала компоненти вин, їх вплив на смак і якість. В даний час працює в редакції журналу, а також консультує з питань технологічних аспектів виробництв, харчування та дієтології.
Наталі вірить в науку і прогрес, тому готова розвінчувати міфи, ділитися новими метаданими і просвіщати своїх читачів.
Контакты
Освіта
Львівський національний університет імені Івана Франка, ступінь магістра в галузі біохімії
Автор статей
- Кращі добавки для зміцнення імунної системи
- Фантастичний Вітамін Д, і де його шукати
- Вітамін С і його корисні властивості
- Чому організм не може без вітаміну А або провітаміну А. Розбираємося детально
- Що необхідно знати про Вітаміні Е і токофероли
- Для чого потрібен йод і які його норми надходження
- Зелене світло Вітаміну К, як життєво необхідному компоненту
- Вітаміну В12 не потрібен рослинам, а людині без нього ніяк
- Необхідна мідь і як вона підтримує здоровий обмін речовин
- Як глюкозамін уповільнює прогресування остеоартриту, ревматоїдного артриту і остеопорозу
- Як хондроитин забезпечує захист і зміцнення хряща
- Чим корисна клітковина